HOE GEZELLIG JE HUIS TE HERFST

Het vonnis is nog niet bekend, maar ik ben er redelijk zeker van dat ik in een vorig leven een beer was. Op het moment dat het seizoen slechts een klein beetje knapperigheid vertoont, verlang ik meteen naar al het gezelligheid. Als het aan mij lag, zouden mijn familie, vrienden en ik elk jaar in en rond deze tijd in winterslaap gaan en pas in de lente tevoorschijn komen. Maar aangezien dat niet mogelijk is (hoewel dat me er niet van weerhoudt om het te proberen), wil ik in plaats daarvan ons huis updaten met kleine dingen hier en daar om de seizoenswisseling weer te geven. Ik werk samen met Urban Barn (bedankt, Urban Barn!) Om dit bericht tot leven te brengen en ik ben verheugd om mijn tips en trucs te delen om je huis snel, goedkoop en gemakkelijk te transformeren voor de herfst …

STAP 1: SCHAKEL JE KUSSENS UIT
Eerst en vooral wil je al je lichtere, gemakkelijkere, luchtigere stoffen opbergen voor mensen met een beetje meer pit. Rijke tinten, zachte texturen zoals fluweel en bont zijn de naam van het spel hier. Gooi een klein plaid in voor bonuspunten.

STAP 2: INTRODUCTIE TEXTUUR
Of het nu in de vorm is van een prachtige kandelaar, een mooie vaas gevuld met katoenen takken of een vleugje hout via faux antler parafernalia (belichaamd in vallen, wat mij betreft), textuur is de naam van je spel hier. Het voegt meteen een gezellige factor toe die je gewoon niet kunt verslaan.

STAP 3: MEERDERE LAGEN
Als je niets anders doet, wil je tenminste een mand gevuld met dekens op armafstand hebben. Er is niets dat schreeuwen meer laat vallen dan op de bank liggen met de zachtste deken die je kunt vinden, en een heel goed boek.

STAP 4: WERF EEN WEINIG GRAPPIG AAN
Als u geen plezier kunt hebben met uw inrichting, wat heeft het dan voor zin? Heb ik gelijk? Een paar witte pompoenen die overal doorheen worden gestrooid, een diffuser van etherische olie in je favoriete herfstgeur en een vleugje herfstparafernalia (betonnen eikel iemand?) Gaan heel ver.

STAP 5: GENIETEN

Nu je werk klaar is, is het tijd om achterover te leunen en te genieten van de vruchten van je winterslaap. Ik raad aan om te genieten van je kleine hoekje met een glas van je favoriete rode wijn

More Stories
HOE U THUIS EEN MEER BEVORDERLIJKE, GOED ONTWORPEN WERKRUIMTE KUNT CREËREN