HOE U THUIS EEN MEER BEVORDERLIJKE, GOED ONTWORPEN WERKRUIMTE KUNT CREËREN

Nu steeds meer mensen op afstand werken vanwege COVID-19, is het tijd om uw dagelijkse leefruimte te transformeren in een goed ontworpen werkomgeving. Hier zijn vijf manieren om het thuiskantoor van je dromen te creëren – zonder de bank te verslaan

Wijs een specifiek werkgebied aan

Niet iedereen heeft een extra kamer die kan dienen als thuiskantoor, maar je kunt nog wel het beperkte vastgoed dat je nodig hebt goed gebruiken. “Ik ben een grote fan van de kantoorhoek die ook dienst doet als nachtkastje”, zegt Kate Lester, die een full-service interieurstudio in Hermosa Beach, Californië runt. “Het plaatsen van een kleinere schrijftafel naast een bed is een geweldige manier om een ​​functionele en chique ruimte te creëren.” Als alternatief beveelt Mary Patton – die een gelijknamige interieurstudio in Houston aanstuurt – aan om een ​​deel van uw eetkamer of slaapkamer af te splitsen. ‘Het is essentieel om een ​​plek in je huis te vinden die stil en georganiseerd kan zijn’, merkt ze op.

Zorg ervoor dat u de winkel uit de buurt van uw tv of koelkast plaatst om afleiding en onnodig snacken te voorkomen.

Overweeg uw werk

Volgens Lance Thomas en Drew Hoffpauir, die een in Louisiana gevestigd
interieurontwerpbureau en een thuiswinkel met de naam Room Service runnen, proberen mensen vaak een werkruimte te ontwerpen zonder na te denken over hun dagelijkse werkverantwoordelijkheden – wat kan resulteren in slechte workflowlay-outs en overmatige rommel. “Het is belangrijk om dingen te vragen als:‘ Blijven mijn bestanden en papierwerk permanent in mijn huis of vervoer ik mijn werk van en naar kantoor? ’’, Zegt Thomas. Door na te denken over de dagelijkse taken die u gaat doen – en hoeveel ruimte u daarvoor nodig heeft – kunt u zich voorbereiden op succes.

Begin met de basis

Allereerst: investeer in de essentie. “Een comfortabele werkstoel, bureau en lamp zijn allemaal items die aan de basis van uw thuiskantoor moeten staan”, zegt Erin Hackett, die samen met haar zus Meghan Hackett-Cassidy in Bronxville, New York, Hackett Interiors leidt. Sara Barney van BANDD Design weerspiegelt dat gevoel: “De beste investering die u kunt doen, is een comfortabele maar stevige stoel. Je wilt iets dat je ondersteunt en niet te slungelig is, maar gezellig genoeg om je ontspannen te houden. “

Geef prioriteit aan goede verlichting

Als uw thuiskantoor geen raam heeft, verlicht u de ruimte met een nieuwe lamp – of zelfs met een helderdere lamp. “Verlichting heeft een grote impact op de productiviteit, vooral voor diegenen wiens werk naar een computer moet staren”, zegt Cheryl Eisen, oprichter en president van Interior Marketing Group in New York City. “Natuurlijk licht is de beste manier om te gaan, maar als je daar geen toegang toe hebt, kies dan voor LED- verlichting, want het creëert schoon, comfortabel licht zonder verblinding en is energiezuinig.”

Persoonlijkheid toevoegen


Macell Albelda van M Design Build Studio in Pasadena, Californië, adviseert de muren te schilderen en planten strategisch door de ruimte te plaatsen om de look en feel van uw thuiskantoor te combineren zonder uw budget te overschrijden. Profiteer van de unieke kans om aan uw smaak tegemoet te komen – zonder de grenzen van een cel of bedrijfsvoorschriften – door enkele kleurrijke vazen, boeken, kaarsen en kunstwerken toe te voegen. “Het is geen geheim dat de productiviteit wordt verhoogd als je geest tevreden is, dus zorg ervoor dat je setup je geïnspireerd houdt en je productief voelt”, zegt Hackett.

More Stories
DECALOGUE VOOR EEN GEZOND LEVEN